Franks Reiseblog

Franks Reiseblog

fredag 17. januar 2014

Asilah

Etter mange kontroller ut av Spania å Inn I Marocco i Tanger med fikk vi vekslet penger å kjørte mot Asilah :Der er det to stelplasser 30 dm ca 24 kr utrolig billig Å like ved byen helt nede ved sjøen.Det var vakter hele tiden på plassen dem lå i et plast telt å sov i regnet tror det var kaldt om natten.
Det ble det kultursjokket som jeg var forbered på .Det var tigging å jeg ble tilbudt å kjøpe noe hele tiden alt fra harsjis til mobiltlf.
I Byen var det en gamleby med mur rundt å utenfor en helt ny det var market over alt jeg hadde intrykk av at alle hadde noe å selge .Inne i souken var det grønsaker av alle slag å krydder med mange rare dufter.Det var levende høns å kjøpe .Når du hadde valgt noen høner var det bare å hugge hodet av å i en trommel så var fjæren borte alt gik veldig fort i fra hønen satt i buret til den lå i plastposen.tenkte å ta noen bilder men da ble di sure fikk ikke ta bilder der inne.virket som di var redde for det.
fra Stelplassen i Asilah 30 dm
 
ver dag selger fiskerne fisk mellom stelplassene så fersk fisk er ikke noe problem å få tak på
 
på tur til Ocean bleu camping nord om Casablanca
utenfor campingen


 
 
 
 
 

3 kommentarer:

  1. Vad spännande, nu är ni där och vi väntar ivrigt att få läsa vidare på er färd!

    SvarSlett
  2. Vi väntar också med spänning på er fortsatta färd söderut !
    Trist med dåligt väder men det ändrar sig säkert inom några dagar.
    Kör försiktigt !
    Kramar från oss två !

    SvarSlett
  3. ja vi har inte hittat nå bra internet enda men det blir i morgen kjører vi ned til Agadir vi står nå i Essaouira nå er vedret bra 20 + i skuggen å har fått ridd på kameler

    SvarSlett